Често задавани въпроси

Изпробван ли е SSGuard телефона в реални условия и наистина ли работи ?
Да SSGuard телефона е изпробван при реално подслушване с професионален подслушвател на международна служба за сигурност. Клип с действието на телефона може да намерите тук
Телефона криптира връзката или предупреждава за намеса в разговора ?
Не телефона НЕ криптира връзката, защото за всяко криптиране си има софтуер за декриптиране. Нашия продукт само Ви предупреждава, че някой влиза в разговора, за да Ви подслушва или записва, без значиние дали е GSM оператор или служба с GSM подслушвател.
Телефона засича GSM подслушватели или намеса от страна на мобилния оператор ?
Телефона засича всякакъв вид намеса в криптиращия алгоритъм на мрежата без значение дали е от мобилния оператор или GSM подслушвател с мобилна базова станция.
Какво се случва ако се опитват да ме локализират ?

SSGuard телефона засича в реално време непрекъснато предаване на сигнала “Ping”, като абнормален брой заявки на GSM мрежата за пререгистрация. Ако такъв Ping бъде открит без значение дали е от оператора или от прихващач, SSGuard телефона Ви предупреждава, че някой се опитва да Ви локализира.

.
Какво се случва ако ме подслушват ?
SSGuard телефона Ви предупреждава, че разговора се подслушва, а Вие може да изберете дали да го прекратире или да говорите това което искате да чуят от Вас.
Заснех как SSGuard реагира при подслушване, как да получа подаръка ?
Ако сте заснели клип с действието на телефона при подслушване се свържете с нас, за да разменим клипа за подаръка - нов SSGuard телефон.
Не намирате отговор на Вашия въпрос ?
Свържете се с нас чрез контакт формата тук.
Отзиви