Защитата започва с интелигентността. SSGuard телефона разпознава компрометираната комукация. Конфиденциалността на частните телефонни разговори попадна под атака от много различни ъгли. На риск са изложени правителства, неправителствени организации, международни организации, ръководители, както и частни лица, чийто личен живот е застрашен от все по-усъвършенстваните технологии.

По-добре е да знаете кога Ви подслушват, отколкото да сте наполовина защитени с криптиращи телефони.

защита от подслушване

Ако сте мишена на разузнавателна агенция, или всеки субект притежаващ достатъчно финансови ресурси, за да си купи GSM прехващач, представете си до къде ще стигнат като разберат, че ползвате криптиращ телефон. Със сигурност, ще използват всички начини, за да получат желаната информация. Не само ще намерят начин да дешифрират кодировката на телефона Ви, но ще разположат подслушватели в дома, офиса, автомобила Ви и ще шпионират компютърната връзка и имейл протоколите Ви, за да разберат какво имате да криете.

В днешно време пазара предлага голямо разнообразие от устройства за криптиране на разговори. Въпреки, че този метод на защита може да се окаже разумен избор, той има и своите недостатъци:

A. Никога няма да сте сигурни, че ползваната кодировка е наистина надеждна и няма надежден начин да се провери това. Повечето разработчици на крипто приложения не оповестяват публично изходния код и няма гаранции, че не оставят вратички в кода, които да се ползват от държавните организации. Няколко крипто - алгоритми, които не са били обект на обществен преглед са показали, че са лесно дешифрирани в миналото, като алгоритъм COMP128, който се използва в много GSM мрежи за аутентификация , така че такъв крипто телефон може да се окаже наистика рискован избор.

B. Използването на такива устройства Ви прави оперативно интересни и привлича ненужно внимание.

C. Всъщност като криптирате Вашите телефонни разговори, Вие казвате, че имате какво да криете и тогава те ще стигнат до желаната информация.

D. Криптирания разговор не е толкова ... криптиран, колкото си мислите. Веднага се разбира следната информация: Кой е телефонния номер на който звъните, къде сте Вие, къде е той, кога говорите и колко продължава това.

E. Някои GSM прехващачи могат да извършат DoS атака на крипто телефона Ви, което го прави недостъпен за използване, толкова дълго, колкото те пожелаят. Това се случва, ако крипто телефона използва GPRS / връзка за данни, за да се предава криптирания глас.

Много съвременни GSM прехващачи могат да свалят нивото на крипто телефонната връзка от 3G към 2G, чрез просто заглушаване 3G честотата, което е стандартна процедура. Правейки това, много криптиращи телефони, които използват връзка за данни ще се провалят и ще се окажат безполезни.

Телефона може се блокира от мрежата по IMEI номера му. Ето защо криптиращите телефони могат да се използват само за кратък период от време като сигурни комуникационни устройства. В действителност да бъдете предвидими е много голяма слабост, която не Ви носи успех. А ползването на крипто телефон говори, че сте повече от предвидими. Единственият извод, който ще наприм е, че вместо да защитава Вашите комуникации (без в действителност да знаете дали е 100% така) е по-добре да знаете, когато някой иска да Ви подслушва и локализира. След това можете да действате умишлено за вземането на правилни решения и дори да им въздействате чрез различни техники за измама. Не си мислете, че Вашите тайни са преследвани от различни организации постоянно 24/7. Това няма да се случи. Разберете точно когато сте мишена и за колко дълго.

защита от подслушване

По-добре им дайте увереност като не използвате крипто телефон. Оставете ги да мислят, че чрез подслушване на разговорите могат да узнаят това, което те търсят, а SSGuard телефона, ще се погрижи Вие да знаете кога го правят! Нашия екип Ние постоянно търсим прости и новаторски решения за тъй желаната мобилна сигурност. Ние сме динамичен екип, който има за цел да подобри защитата на своите клиенти чрез интегриране на иновативен софтуер в нашите телефони срещу подслушване. Нашата мисия е да предоставим на клиентите си високо качество на услуги в разузнаването и мобилната сигурност. Изборът на SSGuard телефон, ще Ви увери в това наше начинание.

Ние сме специалисти по мобилна сигурност и работим с различни агенции, които предпочитат да останат анонимни. Работата ни е свързана с изследване уязвимостта и криптирането на мобилни комуникации. Креативност, умения и страст са отличителните белези на тази сплотена група, която се сблъсква всеки ден с позитивна нагласа към всяко ново предизвикателство.

защита от подслушване

Повече теория тук